Parenting eficient

Termenul de “Parinte eficient” apartine psihologului american Thomas Gordon, un adevarat pionier in predarea unor tehnici de comunicare, de negociere si rezolvare de conflicte. Metodele sale au ajutat mii de parinti, profesori, lideri si persoane din vanzari sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare si sa aiba relatii de succes cu copiii, respectiv cu clientii.

Gordon considera ca relatiile pot fi distruse de folosirea excesiva a autoritatii si coercitiei. Tehnicile sale, care cuprind ascultarea activa, reflectarea, comunicarea emotionala, mesajele la persoana I si negocierile de tip “Eu castig, Tu castigi” sunt larg raspandite si cunoscute in intreaga lume. De altfel, eforturile sale au fost rasplatite cu premiul Asociatiei Americane pentru Psihologie si cu multiple nominalizari la premiul Nobel pentru Pace.

Participand la cursurile si workshopurile organizate de Asociatia Fluens poti castiga competente si abilitati de “parinte eficient”, prin metoda P.E.T (Parent Effectiveness Training) dezvoltata de Thomas Gordon. De asemenea, poti fi la curent cu cele mai noi metode de parenting si poti invata “trucuri” extrem de utile, care sa imbunatateasca relatia cu copilul tau, dar si cu cei din jurul tau.

%d bloggers like this: