Alte cursuri si workshopuri

Asociatia Fluens va anunta cu mare placere inceperea unei serii de 4 work-shop-uri pentru parinti si copii, adunate sub titlul “Invata sa descifrezi desenul copilului tau”.
Prin intermediul celor 4 work-shop-uri, fiecare cu o durata de 1h si 30 de minute veti invata:
-cum sa aflati ca arta copilului dvoastra reprezinta un strigat de ajutor
– cum puteti detecta in desenele copiilor vostri un semnal de alarma legat de nivelul de dezvoltare cognitiva si a limbajului
-cum sa folositi desenul ca instrument terapeutic si sa va ajutati copilul sa-si exprime sentimentele dureroase
– cum sa folositi desenul, arta in genere ca mijloc de comunicare cu copilul d-voastra

Work-shop-urile presupun doua intalniri doar cu adultii si ulterior doua intalniri ale adultilor alaturi de copilul/copiii lor. Fiecare work-shop costa 40 ron si are o durata de 1h si 30 min, miercurea intre orele 17.30-19.00. Ele au loc la sediul Asiociatiei Fluens din Str. Lucacesti, Nr. 4, sector 6.
Pentru cei interesati, inscrierile pot fi facute direct pe e-mail facute direct pe e-mail (asociatia.fluens@yahoo.com) sau prin telefon la numarul 0721349689 (psihoterapeut Cristina Iuresi).

Grupul va folosi metode de lucru de creative si de actiune si va fi condus de Psihoterapeut Trainer Cristina Iuresi, director de psihodrama clasica si de Otilia Geavlete, psiho-pedagog, formare in terapia ericksoniana. Numarul de participanti este de minim 6 si maxim 15.

%d bloggers like this: