Despre noi

Cine suntem?

Incepand cu anul 2015,  Asociatia Fluens a pus bazele Departamentului sau de formare profesionala. Prin intermediul acestei pagini, promovam cursuri, workshopuri si seminarii organizate de Asociatia Fluens. O parte din fondurile obtinute sunt orientate catre sustinerea proiectelor sociale ale Asociatiei.

Care este misiunea noastra?

Impartasim cunostinte si abilitati, folosim cuvantul si fapta ca modele pentru a promova o invatare utila si benefica. Cursurile noastre au ca scop dezvoltarea acelor cunostinte care pot face sa creasca relatiile umane,  intelegerea mai profunda a lumii si comunicarea.

Ce tip de cursuri pregatim?

Tot ce tine de minte si inima. Cursurile noastre sunt dedicate transformarii tale in cel mai bun  observator, in cel mai atent β€žmagician” al emotiilor, in cel mai convingator si empatic interlocutor.

Iuresi Cristina Roxana, psiholog clinician si psihoterapeut, formata in Psihodrama clasica, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, psihoterapie de familie, mindfulness therapist

Geavlete Otilia Theodora, psihoterapeut, formata in Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, psihonutritie si terapii alternative, mindfulness therapist

%d bloggers like this: