Proiecte in curs

Daca vrei sa sustii proiectele noastre de responsabilitate sociala, poti alege sa redirectionezi 3.5% din impozitul pe venit catre Asociatia Fluens. Iata care sunt intiativele la care vei contribui:

1. 𝐈𝐧𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦 𝐬𝐞𝐧𝐢𝐧𝐚𝐭𝐚𝐭𝐞: grupuri de suport gratuite pentru persoane cu boli cronice (afectiuni oncologice, boli autoimune si dementa Alzheimer) si pentru membrii familiilor lor

2. 𝐁𝐮𝐫𝐬𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐫𝐛𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢: Acordarea unor “burse” speciale pentru copiii din familii dezavantajate, care au rezultate bune la invatatura, in ciuda conditiilor grele in care traiesc (cu ocazia Pastelui, zilei de 1 Iunie, Craciunului)

3. 𝐀𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫 𝐦𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐢: periodic ne propunem sa sprijinim un numar de familii dezavantajate prin suport alimentar si igienico-sanitar ori prin achizitionarea unor obiecte de care au nevoie.

4. 𝐒𝐜𝐫𝐢𝐬𝐨𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐛𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢: Sunt varstnici singuri care nu isi permit sa-si cumpere cele necesare, fie ca este vorba de alimente sau un obiect trebuincios. Acest mic proiect presupune colectarea unui numar de scrisori de la batrani singuri, din camine sau din comunitate si indeplinirea dorintelor lor cu ocazia unor sarbatori sau zile festive.

5. 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐚𝐧𝐚𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐬𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐢𝐧𝐭𝐢: deoarece foarte multe familii au fost afectate de perioada pandemiei pe multiple planuri, ne propunem sustinerea unui numar de workshopuri gratuite de promovare a sanatatii mentale si de invatare a unor strategii de gestionare a stresului pentru copii si parinti

6. 𝐂𝐚𝐬𝐚 𝐦𝐞𝐦𝐨𝐫𝐢𝐞𝐢: dezvoltarea unui program de stimulare mnezica, invatare de mnemotehnici, mindfulness, dezvoltare a capacitatii de concentrare si atentiei pentru copii si varstnici.

Descarca formularul, completeaza-l la punctul I., semneaza-l si trimite-l scanat prin email la asociatia.fluens@yahoo.com, prin mesaj facebook sau pe Whatsapp la 0734354454. Noi vom trimite mai departe formularele catre ANAF.

Va multumim pentru sprijin si incredere!

Ar putea fi o imagine cu text care spune „ANAF AgenÈiaNaționalăde (N CERERE PRIVIND DESTINAȚIA SUMEI REPREZENTÂND PÂNĂ ANUAL Date de identificare contribuabilului Anul Anexanr.2 230 Prenume Stradă Număr Număr Localitate E-mail JudeÈ/Sector Telefon Codpoștal Fax reprezentând seînființează funcÈionează private, conformlegii din impozitul anual pentru susținerea entităților nonprofit legii și unităților de cult, precum pentru cordarea burse nr./data dentificare fiscală 29125860 oro/u ASOCIATIAFLUENS Date identificarea împuternicitului lei) Nume,prenume/Denumire Stradă JudeÈ/Sector Telefon Număr identificare fiscală Localitate Bloc Scară Subsancțiunile E-mail declarații declar contribuabil numărul anexelor completate). venituri Semnătură salariisi asimilate sistem activități independente activități venitul rezervat organului fiscal onține datec Cod 4.13.04.13 aracter ersonal orotejate Nr.înregistrare: Regulamentului Data:”

%d bloggers like this: