Cursuri

Asociatia Fluens formeaza grupe pentru urmatoarele cursuri acreditate ANC:

„Ingrijitoare copii „– curs 360 ore

Participantii la curs vor primi o diploma recunoscuta la nivel national si european. Pentru doritori, vom organiza grupuri de consiliere si mediere in vederea accesarii pietei muncii in domeniul cursului sau in domenii conexe.

Costul cursurilor este de 700 RON/persoana.

Inscrierile se pot face telefonic, la numerele 0734354454/ 0721349689 sau trimitand e-mail la: asociatia.fluens@yahoo.com

Conditii organizare curs “Ingrijitoare copii” Asociatia Fluens

 Cursul de Ingrijitoare Copii se organizeaza la cerere, in Bucuresti, la Centrul de Formare al Asociatiei Fluens, din Str. Lucacesti, nr. 4, sector 6 sau, in cazul in care exista cerere din partea unei institutii, la sediul acesteia (daca exista o grupa de minim 8 persoane). O grupa de curs se poate organiza cu un numar de min. 8 persoane- maxim 28 participanti.

Cursul de Ingrijitoare Copii se poate organiza si in alta localitate, daca exista minim 30 de participanti.

Cursurile  de Ingrijitoare Copii organzizate de Asociatia Fluens sunt  interactive, bazate pe implicarea cursantilor in prezentari, dezbateri si exemplificari. Orele de activitate practica se desfasoara in cadrul Centrul Asociatiei Fluens sau in centrele cu care colaboreaza Asociatia Fluens.

Cursul de Ingrijitoare Copii este sustinut de formatori cu experienta de peste 10 ani in domeniul organizarii de cursuri si workshopuri, asistarii psiho-sociale a persoanelor vulnerabile, lucrului cu copiii si persoanele varstnice, consilierii adultilor, atragerii de fonduri.  Formatorii sunt specializati in domeniul asistentei sociale, psihologiei, pedagogiei si psihoterapiei (psihodrama, sociodrama,  hipnoza ericksoniana, terapie de familie, psihoterapia copilului)

%d bloggers like this: