Directioneaza 2%

Alegeti sa orientati cei 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Fluens! Facand acest lucru nu va costa nimic. Suma este parte a impozitului pe venit deja achitat pentru salariul din anul anterior.

Doneaza si sprijina cele mai mai vulnerabile categorii sociale: copii abandonati, batrani singuri, tineri care au nevoie de o indrumare, persoane bolnave, familii defavorizate.

Decizia dvs. poate schimba viata si viitorul unui copil sau familii sau poate imbunatati conditiile de trai ale unui batran.

Traim impreuna, alaturi de ei si au nevoie de ajutorul nostru!

Urmeaza pasii de mai jos pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venit:

1. Descarca si completeaza prima parte din Formularul 230 daca ati avut venituri exclusiv din SALARII

2. Descarca si completeaza prima parte din Formularul 200 daca ati obtinut venituri din salarii si activitati independente sau doar din activitati independente, profesii libere/liberale, drepturi de proprietate intelectualã, chirii etc.

3. Dupa completare formularul poate fi trimis la Asociatia Fluens la adresa:

Strada Lucacesti nr. 4, sector 6, cod postal 060244, Bucuresti, prin e-mail la adresa contact@asociatiafluens.ro

SAU

depus personal sau prin scrisoare recomandata la Administratia Financiara de care apartine fiecare persoana

SAU

sau daca in cazul companiei dvs. s-au strans mai mult de 10 formulare, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721.349.689 / 0734.354.454  pentru a veni sa le ridicam. 

Asociatia Fluens este o Asociatie Non-Profit si caracter social si cultural, independenta si apolitica, bazata pe valori umaniste si filantropice.

Prin activitatile in care este implicata, Asociatia Fluens are ca scop interconectarea bunastarii sociale generale si a fiecarui individ in parte, a sanatatii umane si cea a mediului in care traim.

Va multumim ca ati ales sa contribuiti la imbunatatirea sanselor unui viitor mai bun ale celor care au nevoie de ajutorul nostru!