Cine suntem?

fluens-cine-suntem

ASOCIATIA FLUENS este o organizatie nefuvernamentala, care dezvolta proiecte in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale:copii abandonati, batrani singuri, tineri care au nevoie de o indrumare, bolnavi, familii necajite.

ASOCIATIA FLUENS este o persoana juridica de drept privat, fara scop patrimonial, cu caracter social si cultural, independenta si apolitica, bazata pe valori umaniste si filantropice, care si-a inceput activitatea in anul 2012.

Scopul ASOCIATIEI FLUENS il constituie promovarea oportunitatilor sociale, educationale, culturale, de sanatate si mediu, atat in interes general, cat si in ceea ce priveste categoriile dezavantajate ale societatii.

Principiul pe care se intemeiaza scopul ASOCIATIEI FLUENS este interconexiunea dintre bunastarea sociala generala si cea a fiecarui individ in parte, intre sanatatea umana si cea a mediului in care traim, intre evolutia umanitatii si valorile culturale pe care le promovam.

ASOCIATIA FLUENS promoveaza:

  • drepturile si libertatile umane fundamentale
  • valorificarea potentialului individual prin educatie, formare si facilitarea exprimarii, creativitatii si resurselor personale
  • conservarea si dezvoltarea produselor culturale si patrimoniale
  • respectarea diversitatii si a egalitatii de sanse
  • protejarea mediului ca expresie a dezvoltarii durabile

Asociatia FLUENS functioneaza pe principiul VOLUNTARIATULUI, incurajand atat persoanele individuale cat si companiile sa se implice in promovarea schimbarii si a binelui.

Asociatia FLUENS incurajeaza PARTENERIATUL, intrucat conexiunea dintre actorii sociali este garantia succesului de durata.

Asociatia FLUENS sprijina persoanele vulnerabile, respectand principiile DEMNITATII, AUTODETERMINARII, AUTONOMIEI SI CONFIDENTIALITATII.

Asociatia FLUENS promoveaza principiul RESPONSABILITATII fiecaruia in crearea unei lumi mai bune.

Pentru a afla cate ceva despre actiunile noastre, viziteaza principalele noastre proiecte:

Centrul Multifunctional „Viata independenta” 

Un viitor mai sigur pentru copiii si tinerii institutionalizati

Porti deschise pentru persoanele varstnice institutionalizate

Educatia invinge saracia!

Alte proiecte si actiuni