Hit with your smile

Proiectul are drept scop prevenirea atitudinilor de tip bullying si violenta scolara si cresterea gradului de constientizare in randul elevilor, parintilor si cadrelor didactice privitor la necesitatea unor programe de preventie si intervenie in situatiile de bullying.

1

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt reprezentați de către elevii din clasele I-XII  înscriși în cadrul instituțiilor de învățământ din mai multe sectoare  ale orașului București,  aflate în parteneriat cu asociația Fluens. Proiectul are ca beneficiari indirecți cadre didactice ale instituțiilor de învățământ și părinți ai copiilor

Obiectivele proiectului:

• Informarea  copiilor, parintilor, cadrelor didactice despre fenomenul de bullying cât și despre efectele pe care acesta le are asupra copiilor
  • Realizarea unor activitati educationale vizand constientizarea de catre copii a comportamentelor de bullying în cadrul școlilor participante, precum si reducerea acestor fenomene. Aceste activitati se vor desfasura in cadrul scolilor participante, in timpul orelor de dirigentie sau educatie civica/sociala si vor consta in jocuri educationale, jocuri de rol, dezbateri si discutii privind fenomenul de bullying.
  • Implicarea de voluntari in proiect, inclusiv din randul parintilor doritori, vizand astfel cresterea impactului proiectului si replicarea sa in cat mai multe scoli

2