Ingrijitori batrani

Curs „Ingrijitor batrani la domiciliu”

autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari . Acesta se finalizeaza cu eliberare de certificate de calificare recunoscute de catre Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Absolventii acestui curs vor fi calificati ca ingrijitori batrani .
Inscrierile se fac in fiecare luna, pentru grupe ce vor incepe cursul in luna urmatoare inscrierii, daca se strange numarul minim de participanti. La curs pot participa persoane care au absolvit minim 8 clase si care lucreaza sau doresc sa lucreze in domeniul ingrijirii varstnicilor, la domiciliu sau in centre rezidentiale. Cursul organizat de Asociatia Fluens garanteaza dobandirea competentelor si abilitatilor necesare pentru asigurarea ingrijirii optime a varstnicului,  in conformitate cu standardele de calitate.
Detalii organizatorice
   Cursul de „Ingrijitor batrani la domiciliu” se organizeaza la cerere, in Bucuresti, la Centrul de Formare al Asociatiei Fluens, din Str. Lucacesti, nr. 4, sector 6 sau la sediul dvs.  (daca exista o grupa de minim 8 persoane) si are o durata totala de desfasurare de 360 de ore, din care 120 ore de activitate teoretica si 240 ore de activitate practica. O grupa de curs se poate organiza cu un numar de min. 8 persoane- maxim 15 participanti. Cursul de „Ingrijitoare copii” este interactiv, bazat pe implicarea cursantului in prezentari, dezbateri si exemplificari. Orele de activitate practica se desfasoara in institutii specifice care furnizeaza servicii sociale, conform programei de pregatire sau pot fi echivalate cu activitatea de la locul de munca pentru cei care lucreaza in domeniu
Oferim alaturi de diploma recunoscuta de Minister, posibilitatea castigarii de experienta in lucrul cu varstnicii prin intermediul colaborarilor pe care le avem cu centre de ingrijire pentru batrani.
Competente urmarite
  Acordarea îngrijirilor igienice pentru persoana asistată
Acordarea primului ajutor persoanei asistate
Asigurarea confortului bătrânului asistat
Asistarea alimentaţiei şi administrarea alimentelor
Mobilizarea şi transportul bătrânului asistat
Mobilizarea şi transportul persoanelor asistate imobilizate
Respectarea şi aplicarea prescripţiilor medicale
Supravegherea stării de sănătate a persoanei asistate;

Documente necesare:
 Copie după cartea de identitate şi certificatul de naştere;
 Copie CI
 Copie dupa certificatul de casatorie ( daca este cazul)
 Copie după diploma de studii;
 Adeverinta medicala „Apt pentru participarea la curs”
 Formular inscriere completat

Taxa de participare

Costul cursului este de 500 RON/persoana.
    Taxa de participare include:
    Plata formatorului
    Continutul teoretic si practic pus la dispozitie de catre formator
    Suportul de curs si materiale suplimentare
    Certificatele de absolvire

Taxa de participare se poate achita in contul Asociatiei Fluens:
Asociatia Fluens
CIF: 29125860
Cont: RO57BRDE410SV28449744100, deschis la BRD-Sucursala Bratianu

Pentru inscrieri sau alte informatii ne puteti contacta la tel. 0721349689/ 0734354454 sau prin e-mail la adresa: asociatia.fluens@yahoo.com.