Mentori pentru vise – eveniment motivational pentru copiii si adolescentii din centrele de stat

Asociatia Fluens a organizat pe data de 17 aprilie, incepand cu ora 12, in incinta incinta Faculatii de Drept a Universitatii Bucuresti evenimentul „Mentori pentru vise”. Actiunea a fost organizata de Asociatia Fluens in cadrul proiectului “Un viitor mai sigur – Imbunatatirea calitatii serviciilor sociale si de baza pentru copii si tineri institutionalizati”
finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG Romania si dezvoltat in parteneriat cu DGASPC sector 1.Rolul evenimentului a fost motivational, pentru 30 dintre tinerii si adolescentii din din centrele publice de plasament ale DGASPC sector 1 si DGASPC sector 6 – CSS Sf. Nicolae, CSS Sf. Maria, CSS Sf. Iosif, Casa Sf. Stefan, CSS Pinocchio, apartamentele sociale din sectorul 1, Asociatia Metropolis. Au fost prezente vedete din lumea artistica, a televiziunii, cinematografiei si training-ului, printre care amintim: actrita Cristina Kiki Cioran, jurnalistii Mara Banica si Marius Nita, cantaretul Andrei Leonte si stilista Adina Buzatu.
Vedetele le-au povestit tinerilor cu multa caldura si nostalgie despre viata lor, experientele personale si eforturile de a ajunge unde sunt astazi. De asemenea, copiii au aflat ca increderea in sine si in viitor, vointa si motivatia sunt importante in atingerea viselor. Tinerii au cerut sfaturi si au pus intrebari si si-au exprimat dorinta de a fi indrumati de cei prezenti.
Intalnirea s-a incheiat cu fotografii, schimb de ganduri frumoase, optimism si buna dispozitie dar si colaborari prin care tinerii si adolescentii din centrele de stat pot avea un viitor mai bun.

Activitate realizata in cadrul proiectului „Un viitor mai sigur- imbunatatirea serviciilor sociale si de baza pentru copii si tineri institutionalizati”, finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.http://asociatiafluens.ro/?page_id=6948