Implica-te! Fii voluntar in beneficiul copiilor abandonati, batranilor singuri si a altor persoane defavorizate!

Voluntar poate fi orice persoana care doreste sa ajute, sa schimbe in bine societatea in care traieste. Batranii din camine, copiii din centre, membrii familiilor defavorizate au nevoie de ajutorul nostru.

Nu cunosti in mod real problemele comunitatii in care traiesti pana nu te implici in astfel de activitati. Poti deveni voluntar pentru a dobandi diverse tipuri de competente si deprinderi, pentru a face parte dintr-o echipa de la care poti castiga experienta in domeniul protectiei sociale.

Orice voluntar va fi instruit si informat despre aspectele pe care le presupune activitatea in care doreste sa se implice si va juca un rol important in desfasurarea acestor actiuni.

Vei avea sentimentul de satisfactie sociala, de utilitate si vei constata ca altruismul tau poate schimba vieti! Vei primi recunostinta noastra dar si a celor pe care ii ajuti: a bunicilor din camine, a copiilor abandonati din centre si a familiilor defavorizate social. Devotamentul si implicarea ta vor fi rasplatite cu rezultate pozitive.

De asemenea, conform Legii nr. 195/2001 (republicata in 2007) privind voluntariatul acesta este considerat experienta profesionala (nu in munca). Cu fiecare voluntar vom semna un contract in care activitatea sa este clar stabilita si recunoscuta si ii vom elibera un Certificat de competente dobandite in urma voluntariatului.

Daca doresti sa devii voluntar, te rugam sa ne trimiti pe adresa asociatia.fluens@yahoo.com de email CV-ul tau, o scurta prezentare a motivatiei pentru activitatea de voluntariat si sa ne specifici care dintre activitatile pe care le desfasuram noi te intereseaza (activitati educationale cu copiii, activitati de socializare/terapeutice cu varstnicii, activitati de promovare ale Asociatiei Fluens, alte tipuri de activitati).

Fii membru in echipa noastra!