Doneaza pentru varstnicii singuri

• doneaza-batrani

Poti avea un rol important in viata unei persoane varstnice singure, din azilele de stat. Ii poti imbunatati conditiile de viata, ii poti reaminti ca orice fiinta are o valoare. Nu-i lasa pe bunicii care ne-au impartasit din intelepciunea lor sa uite ca altruismul este o trasatura specifica oamenilor, o valoare morala.

Ajuta-ne sa continuam programul “Porti deschise” si in anul care urmeaza. Ajuta-ne sa daruim clipe de viata!

Doneaza o suma pentru batranii singuri din caminele de stat.

• Cu 20 RON ne poti ajuta sa cumparam alimente pentru unul dintre grupurile de reminiscente constituite din batranii singuri din care au probleme de memorie.
  • Cu 30 RON poi contribui la achizitionarea unor carti sau a unor consumabile – papetarie necesare grupurilor de batrani cu care facem terapie necesara in scopul ameliorarii deficientelor memoriei acestora.
  • Cu 50 RON putem cumpara o haina noua pentru un varstnic (pijama sau lenjerie de corp).
  • Cu 100 RON poti sustine o plimbare cu transport special a bunicilor in parc sau la cofetarie.
  • Cu 200 RON ne ajuti sa organizam mici excursii la manastiri.
  • Cu 500 RON poti contribui la realizarea unei proteze dentare sau a unei operatii de cataracta pentru un batran singur.

Poti dona direct in contul Asociatiei Fluens: RO57BRDE410SV28449744100 – BRD Sucursala Bratianu
SAU
poti dona online aici
SAU
poti directiona 2% din impozitul pe venit completând formularul de aici.

Poti alege daca vrei sa ii cunosti pe varstnicii din azile, poti decide cat si cum vrei sa daruiesti.

Spune-le prietenilor tai despre proiectul nostru. Orice vorba de bine in cercul tau de prieteni reprezintã un pas înainte pentru acivitatile noastre si ne ajuta sa ne facem cunoscuta misiunea noastra.