Doneaza pentru copiii institutionalizati

• copii-institutionalizati

Cei mai multi dintre copii viseaza la povesti si se bucura de copilarie. De parinti si de siguranta oferita de prezenta acestora, de dragostea si sustinerea lor. Alti copii doar viseaza la o familie. Toti copiii din societatea noastra reprezinta viitorul nostru. Fii alaturi de cei abandonati, sustine-i sa aiba un viitor mai sigur, ofera siguranta viselor!

Ajuta-ne sa continuam programul “Un viitor mai sigur” si in anul care urmeaza!

Doneaza o suma pentru copiii abandonati.

• Cu 20 RON ne poti ajuta sa cumparam alimente pentru grupurile si atelierele educationale si de dezvoltare a abilitatilor de viata independenta pe care le facem cu copiii.
  • Cu 30 RON poti contribui la achizitionarea unui kit educational pentru un copil.
  • Cu 50 RON putem cumpara un hainute pentru un copil.
  • Cu 100 RON poti sustine un curs pentru un adolescent sau ne poti ajuta sa inscriem un copil talentat la un atelier si sa-i cumparam cele necesare pentru pasiunea sa.
  • Cu 200 RON ne ajuti sa pregatim tabara pentru copii in anul care urmeaza.

Poti alege daca vrei sa ii cunosti pe copiii din caminele de stat, poti decide cat si cum vrei sa daruiesti.

Poti dona direct in contul Asociatiei Fluens: RO57BRDE410SV28449744100 – BRD Sucursala Bratianu
SAU
poti dona online aici
SAU
poti directiona 2% din impozitul pe venit completând formularul de aici.

Spune-le prietenilor tai despre proiectul nostru. Orice vorba de bine in cercul tau de prieteni reprezintã un pas înainte pentru acivitatile noastre si ne ajuta sa ne facem cunoscuta misiunea noastra.