Alte proiecte si actiuni

Intalnire cu voluntarii AIESEC din mai multe tari (Turcia, Egipt, SUA, Pakistan, Taiwan, China, Thailanda) la Centrul Asociatiei Fluens. Tinerii au lucrat cu copiii din centre de plasament si au organizat ateliere multiculturale in cadrul centrului nostru.

Excursii pentru bunici

Pentru bunicii din camine de stat, orice iesire din spatiul alienant in care traiesc este un prilej de bucurie. Incercam sa le oferim astfel de evadari, fie insotindu-i in parc, la restaurant, fie organizand excursii la manastiri in afara Bucurestiului. Pentru noi, acesta este un proiect in sine, care necesita resurse si voluntari. Dar este un proiect drag, intrucat implineste una dintre dorintele cele mai arzatoare ale varstnicilor singuri. 

Voluntari pentru programul nostru educational

Vrei sa aduci o schimbare in viata unui copil, sa contribui la educatia sa? Cautam voluntari pentru organizarea unui program educational la Centrul Asociatiei Fluens, de doua ori pe saptamana, dupa-amiaza, Cei interesati vor lucra cu copii saraci din comunitate, organizand activitati educationale si recreative. Doritorii pot trimite un e-mail la asociatia.fluens@yahoo.com sau ne pot contacta prin telefon la 0734354454. Va rugam sa dati share acestui mesaj, pentru a raspandi vestea. Multumim!

Daruieste-ti ziua pentru o cauza!

Ziua ta de nastere se poate transforma intr-un dar pentru alte zile de nastere: ale copiilor si bunicilor din centre. Tu iti donezi ziua, iar noi o transformam in sarbatoare pentru mai multi copii si bunici singuri, nascuti intr-o anumita luna. Daca vrei ca ziua ta sa fie o adevarata poveste, inscrie-te in proiectul nostru si pregateste-ti prietenii sa te serbeze intr-un mod unic.

Campanie de sustinere a pregatirii profesionale pentru tinerii institutionalizati

calificare1

Tinerii din institutiile de stat parasesc sistemul de protectie a copilului fara a avea pregatirea necesara pentru o viata independenta.

Cursurile de formare in diferite domenii sunt sansa lor. Dupa evaluarea inclinatiilor si abilitatilor, Asociatia Fluens ii inscrie pe adolescentii si tinerii din centre de plasament la cursuri, fie ca este vorba de curs de bucatar, barman, manichiura- pedichiura, croitorie.

In acest moment avem nevoie de suport financiar pentru a continua sa-i pregatim pe tinerii din institutii pentru viata.