Alte proiecte si actiuni

Lumină și culoare de Paște – un eveniment organizat de Asociația Fluens în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie a României, în beneficiul copiilor din familii dezavantajate

Sâmbătă, 31 martie 2018, Asociația Fluens, în parteneriat cu Muzeul National de Istorie a României, a organizat evenimentul “Lumină si culoare de Paști”.  Dorim astfel să marcăm apropiatele sărbători cu un eveniment deopotrivă educativ si recreativ, dedicat copiilor. Acest eveniment a avut loc in sala „Mihai Viteazul” a Muzeului de Istorie.
Principalii beneficiari sunt copiii talentați, din familii dezavantajate, incluși în proiectul Asociației Fluens, „Educația învinge saracia!” . Dar, alături de noi, au fost invitați prieteni  care vor să-și pună in practică simțul artistic și să fie lângă copiii cu care lucrăm.

Excursii pentru bunici

Pentru bunicii din camine de stat, orice iesire din spatiul alienant in care traiesc este un prilej de bucurie. Incercam sa le oferim astfel de evadari, fie insotindu-i in parc, la restaurant, fie organizand excursii la manastiri in afara Bucurestiului. Pentru noi, acesta este un proiect in sine, care necesita resurse si voluntari. Dar este un proiect drag, intrucat implineste una dintre dorintele cele mai arzatoare ale varstnicilor singuri. 

Voluntari pentru programul nostru educational

Vrei sa aduci o schimbare in viata unui copil, sa contribui la educatia sa? Cautam voluntari pentru organizarea unui program educational la Centrul Asociatiei Fluens, de doua ori pe saptamana, dupa-amiaza, Cei interesati vor lucra cu copii saraci din comunitate, organizand activitati educationale si recreative. Doritorii pot trimite un e-mail la asociatia.fluens@yahoo.com sau ne pot contacta prin telefon la 0734354454. Va rugam sa dati share acestui mesaj, pentru a raspandi vestea. Multumim!

Daruieste-ti ziua pentru o cauza!

Ziua ta de nastere se poate transforma intr-un dar pentru alte zile de nastere: ale copiilor si bunicilor din centre. Tu iti donezi ziua, iar noi o transformam in sarbatoare pentru mai multi copii si bunici singuri, nascuti intr-o anumita luna. Daca vrei ca ziua ta sa fie o adevarata poveste, inscrie-te in proiectul nostru si pregateste-ti prietenii sa te serbeze intr-un mod unic.