Ateliere in cadrul Scolii nr. 3- Voluntari

Ateliere in cadrul Scolii nr. 3- Voluntari

Prima colaborare cu o scoala in cadrul proiectului „Hit with a smile” s-a derulat prin organizarea a patru ateliere anti-violenta, in luna mai, in cadrul Scolii nr. 3. Voluntarele Asociatiei Fluens au lucrat cu peste 60 de copii, in cadrul acestor ateliere inovative, bazate pe joc si exercitii de autocunoastere. Proiectul va continua incepand din luna septembrie 2018, o data cu redeschiderea scolilor. Ne dorim sa organizam astfel de ateliere in cel putin 10 scoli si licee bucurestene. Mai multe despre proiect pe pagina: 

Proiect anti-violenta in scoala

O speranta pentru bunicii fara vedere

 Doua persoane de la Centrul Medico-Social al Municipiului Bucuresti au avut sansa sa-si recapete, macar partial, vederea, prin eforturile Asociatiei Fluens si prin gestul generos al unor medici de la spitalul Agrippa Ionescu. Pe data de 15 iunie, cei doi varstnici au fost operati in cadrul spitalului, pentru cataracta, urmand ca o a doua interventie, de inlocuire cristalin, sa se realizeze in luna iulie. 

Curs animator socio- educativ

Pe data de 24 martie, a avut loc prima intalnire in cadrul Cursului de Animator Socio-Educativ, organizat de Asociatia Fluens in perioada martie-aprilie 2018. Acesta se finalizeaza cu eliberarea unui certificat de specializare, recunoscut de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Intalnirea a avut loc la centrul de formare al Asociatiei Fluens si a reunit cursanti entuziasti si jucausi, care vor lucra cu copiii in tabere, vor organiza evenimente si vor pune in practica proiecte de animatie inovative.

Lumină și culoare de Paște – un eveniment organizat de Asociația Fluens în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie a României, în beneficiul copiilor din familii dezavantajate

Sâmbătă, 31 martie 2018, Asociația Fluens, în parteneriat cu Muzeul National de Istorie a României, a organizat evenimentul “Lumină si culoare de Paști”.  Dorim astfel să marcăm apropiatele sărbători cu un eveniment deopotrivă educativ si recreativ, dedicat copiilor. Acest eveniment a avut loc in sala „Mihai Viteazul” a Muzeului de Istorie.
Principalii beneficiari sunt copiii talentați, din familii dezavantajate, incluși în proiectul Asociației Fluens, „Educația învinge saracia!” . Dar, alături de noi, au fost invitați prieteni  care vor să-și pună in practică simțul artistic și să fie lângă copiii cu care lucrăm.

Pagina următoare »